المكونات
- ربع كيلو لحمة شاورما
- نصف كيلو بطاطس مسلوقة
- 1 بصل شرائح
- 4 فص ثوم
- 1 كوب جبنة موتزاريلا
- بقدونس
- فلفل الوان
البشاميل:
- 2 ملعقة دقيق
- 2 كوب لبن
- زبدة
طريقه الطهى
- تسلق البطاطس و تهرس فى مقلاة تعصج او تسوى الشاورمة مع البصل و الفلفل.
- فى كسرولة يحمر 2 ملعقة دقيق مع 2 ملعقة زبدة مع إضافة اللبن حتى الغليان و فى صينية مدهونة بالزبدة.
- توضع البطاطس و الشاورمة و البشاميل و الجبنة بالترتيب و تدخل الفرن لمدة 15 دقيقة.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق