كيك بالمهلبية تحفة ولن تستغني عنه بعد اليوم







كيك المهلبية تحفة ولن تستغني عنه بعد اليوم









اسمه لينزا-او عدسات-او كيك بالمهلبيه--او حاجه حلوه



المقادير

نص كوب سمنه

نص كوب سكر بودره

كوب الا ربع دقيق

بيضه

نص كوب جوز هند

فانيلا --معلقه خل

مهلبيه تقيله(2كوب لبن-او ##كوب لبن وكوب ماء ##3 معلاق سكر للتحليه-3 معلقه نشا كبيره)

اعملى المهلبيه وسيبها تبرد

شربات خفيفيكون سخن جدا(نص كوب سكر -كوب ماء-عصير ليمون)

الطريقه

1--اضربى السمنه والسكر 3 دقائق

2--ضيفى باقى المقادير (دقيق-بيضه-جوز هند-فانيلا-خل )واضربيهم 3 دقائق

3--ادهنى صينيه مقاس 24 سمنه

4--خدى تلات اربع الخليط وافرديه فى الصينيه بيبقى خليط شبه البسبوسه

5--صبى عليه المهلبيه

6--حطى باقى الخليط فى كيس بلاستك وقصى طرفه واعملى اى اشكال فوق المهلبيه زى البستا فلورا

7--تدخل الفرن على 180 لمده 30 دقيقه وتوضع تحت الشوايه 3 دقائق بس لتحمر الاشكال

8--تسقى بالشربات الساخن وهى ساخنه

9--تترك تبرد خالص وتقطع







يارب يعجبكم وجربوها



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة 2013 | أعلن معنا | رخصة الإستخدام والنشر | خريطة الموقع | سياسة الخصوصية